Кіровоград: визначилися найкращі знавці спорту

Червень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1114 | Коментарі: 0

У Кіровограді на кафедрі теорії та методики олімпійського професійного спорту факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка, за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та обласного відділення Олімпійської академії України проведено конкурс «Знавець олімпійського спорту», в якому взяли участь 20 кращих студентів ВУЗу.

Учасникам конкурсу необхідно було підготувати доповідь на задану тему та розв’язати тестові завдання. За підсумками всіх випробувань найкращі знання з олімпійського спорту продемонструвала Марина Мартиненко. Почесне друге місце посіла Світлана Заблоцька. Третьою стала майстер спорту України зі спортивної гімнастики Анастасія Зосіменко.
Переможці інтелектуальних змагань візьмуть участь у всеукраїнському конкурсі «Знавець олімпійського спорту» серед студентів, який відбудеться наступного року в Києві.
Переможці й призери конкурсу нагороджені дипломами та медалями від обласного відділення НОК України, а також отримали від осередку Національного олімпійського комітету України книги з історії олімпійського спорту для якісної підготовки до всеукраїнських змагань спортивних ерудитів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool