Кіровоград: виявлено 4 боєприпаси часів Другої світової війни

Липень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

23 липня у Кіровограді на розі вул.Ленінградської та Авіаційної під час земляних робіт було виявлено 3 предмети, схожі на вибухонебезпечні.

Працівники, які копали траншею під комунікації, одразу звернулися за номером «101». По прибуттю рятувальників та міліції на місці події було виставлено охорону для недопущення перехожих та транспорту. Виявлені знахідки були ідентифіковані як мінометні міни часів Другої світової війни. 24 липня сапери групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС в області вилучили 3 мінометні міни та, обстеживши ділянку міношукачем, виявили застарілий артснаряд калібру 76 мм. Усі 4 вибухонебезпечні предмети знешкодили на спеціальному майданчику.
Закликаємо громадян, у разі виявлення вибухонебезпечного предмету, обов’язково повідомити про подію за номерами «101» чи «102» та не піддавати боєприпас сторонньому впливу. Бережіть життя своє та оточуючих!
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool