Кіровоград: виділення землі учасникам АТО у мікрорайоні Лелеківка

Липень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1525 | Коментарі: 0

Тимчасова депутатська контрольна комісія, створена міської радою для вивчення ситуації з розподілом земельних ділянок учасникам АТО не завершила свою роботу і не змогла підготувати консолідоване рішення для винесення його на розгляд сорок дев’ятої сесії міської ради, яка продовжила свою роботу сьогодні, 14 липня.

Як повідомив голова комісії, депутат міської ради Сергій Михальонок, всього було проведено три засідання контрольної комісії. На жаль, після проведених засідань члени комісії так і не змогли підготувати проект рішення, який би влаштував усі сторони. За пропозицією секретаря міської ради Івана Марковського депутатський корпус повернеться до розгляду питання щодо надання дозволу на розроблення проектів землевідведення учасникам АТО після завершення роботи контрольної комісії на наступній сесії міської ради.
У той же час, на сьогоднішньому засідання міська рада створила технічні умови виділення землі учасникам антитерористичної операції на Сході України у мікрорайоні Лелеківка, між провулком Курінним та СТ “Аграрник”. Депутатський корпус виклав у новій редакції власні попередні рішення про затвердження ТОВ «САЛЮТ» технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки. Новим рішенням міська рада поділила вищезазначену земельну ділянку загальною площею 42,45 га на дві окремі:
ділянку № 1 площею 38,5131 га між пров. Курінним та СТ «Аграрник» для комплексної забудови житлових малоповерхових будинків за Кіровоградською міською радою для подальшого розподілу згідно законодавства (у зв’язку з добровільною відмовою від частини земельної ділянки ТОВ «САЛЮТ» на користь учасників АТО)
ділянку № 2 площею 3,9362 га для комплексної забудови житлових малоповерхових будинків за товариством з обмеженою відповідальністю «САЛЮТ».

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool