Кіровоград: відбувся дитячий футбольний турнір

Травень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1185 | Коментарі: 0

З нагоди відзначення 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років на футбольному полі спорткомплексу ООО «Енерго-спорт» у Кіровограді відбувся дитячий футбольний турнір, організатором якого став дитячо-юнацький футбольний клуб «Лідер».

В змаганнях взяли участь юні футболісти 2006 – 2007 років народження - вихованці ДЮФК «Лідер», СДЮШОР-2, «Зірочка», ФК «Альянс» 2006 та ФК «Альянс»2007.
Відкрив турнір Голова Кіровоградської обласної федерації футболу України Віктор Безсмертний, а юних футболістів привітали начальник відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради Людмила Дорохіна та ветерани футболу: голова обласної організації ветеранів війни та спорту Олександр Березан і заслужений тренер України Валерій Самофалов.
У напруженій боротьбі перемогу на турнірі святкували вихованці Ігоря Хмельницького з ДЮФК «Лідер», друге місце вибороли вихованці Ярослава Карауша - ФК «Альянс 2006», третє місце посіла команда СДЮШОР «Зірочка». Переможці та призери змагань були нагороджені цінними подарунками, кубками, медалями та грамотами.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool