Кіровоград: великий житловий масив може залишитися без водопостачання

Квітень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 2298 | Коментарі: 0

Під час Великдніх свят мешканці вулиці 50 років Жовтня і найближчих кварталів потерпали від відключення водопостачання житлових будинків. Причиною таких незручностей став порив на водогоні неподалік Критого ринку.

Із вечора суботи і аж до понеділка аварійна бригада ОКВП “Дніпро – Кіровоград” шукала місця поривів і намагалася ліквідувати пориви. Зважаючи на те, що без води залишався великий житловий масив, на місце аварії виїхав секретар міської ради Іван Марковський. Ремонтні роботи ускладнювалися тим, що порив стався під торгівельними павільйонами по вулиці 50 років Жовтня.

Власники малих архітектурних форм перед зведенням своїх павільйонів мали перенести інженерні комунікації, але не зробили цього. Натомість споруду звели безпосередньо на мережі водопостачання і спеціалістам водоканалу довелося підриватися під магазини, розбирати колодязі, на які тиснув фундамент будівлі. Існувала велика загроза потрапляння води в колодязі телефонних кабелів.

Ремонтники зробили свою роботу, їм довелося облаштовувати тимчасовий водопровід і подати воду в житлові будинки. Але це не вихід, вважає директор КВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Валентина Давидчук, у будь- який момент ситуація може повторитися. Рано чи пізно забудовнику доведеться розібрати свої павільйони і належним чином виконати припис – перенести всі комунікації.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool