Кіровоград: в центрі міста смертельно травмовано пішохода (ФОТО)

Березень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1401 | Коментарі: 0

По вулиці 50-річчя Жовтня в обласному центрі у темний час доби 22-річний водій автомобіля DAEWOO Lanos на нерегульованому пішохідному переході допустив наїзд на пішохода.

Водій на місце аварії негайно викликав правоохоронців та медиків. Проте травми, отримані чоловіком під час наїзду, виявились несумісними із життям, він помер від них у кареті швидкої медичної допомоги. Наразі триває розслідування.

По вулиці 50-річчя Жовтня в обласному центрі у темний час доби 22-річний водій автомобіля DAEWOO Lanos на нерегульованому пішохідному переході допустив наїзд на пішохода.

Шановні учасники дорожнього руху, Державтоінспекція Кіровоградщини звертається до вас із проханням суворо дотримуватись Правил дорожнього руху задля збереження свого життя та здоров’я. Також радимо пішоходам подбати про те, щоб їхній одяг мав світловідбиваючі елементи - стрічки з люмінесцентним пофарбуванням, невеликі значки на зразок таких, які використовують велосипедисти. Не зайвим буде й увімкнений ліхтарик. Такі прості та водночас ефективні методи виділити себе у темряві під час руху значно збільшують шанси водія завчасно вас побачити.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool