Кіровоград: У жителя області вилучено кількасот набоїв

Травень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

Працівники Бобринецького райвідділу міліції виявили за місцем проживання 56-річного мешканця районного центру понад 340 набоїв калібру 9 та 5,6 мм.

За поясненням чоловіка, дані боєприпаси належали його нині покійному родичу. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.
Дільничний інспектор міліції завітав до місцевого жителя, що має у власності зареєстровану мисливську зброю, з метою перевірки умов її зберігання. Під час проведення огляду домоволодіння за згодою господаря правоохоронець виявив боєприпаси до інших видів зброї.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. Працівники міліції вилучили у будинку чоловіка понад 94 набої калібру 9 мм та у гаражному приміщенні ще 250 набоїв калібру 5,6 мм. Боєприпаси направлено на дослідження.
– Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Бобринецького РВ УМВС в області Сергій Ботез.
Чоловік пояснив правоохоронцям, що набої начебто належали його покійному родичу. Працівники міліції з’ясовують, чому місцевий житель не скористався можливістю добровільно здати боєприпаси під час проведення відповідного місячника на території області протягом квітня поточного року.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool