Кіровоград: у супермаркеті затримали крадія

Березень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

Повідомлення про спрацювання сигналізації у торгівельному закладі міста Кіровограда надійшло до Управління Державної служби охорони надвечір. На місці події правоохоронці виявили чоловіка, що спробував поцупити товар.

За адресою виклику прибув наряд групи затримання батальйону міліції охорони. До держохоронців звернувся працівник супермаркету, який повідомив, що один з відвідувачів, скориставшись великою чисельністю покупців біля кас, намагається пронести товар, не розрахувавшись за нього.
Злодія працівники міліції затримали. Ним виявився 35-річний кіровоградець. У ході проведення зовнішнього огляду, під верхнім одягом чоловіка було виявлено неоплачений товар – картриджі для бритв, вартість яких становить близько двохсот гривень. Викрадені речі повернуто на прилавок.
На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу, якій передали затриманого. Наразі по даному факту проводиться перевірка.
За матеріалами УДСО при УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool