Кіровоград: у «Шкільному» угнали автівку

Листопад 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1338 | Коментарі: 0

У період часу з 17:00 год. 20 листопада по 09:00 год. 21 листопада поточного року в м. Кіровограді, біля будинку № 25 по вул. Куроп’ятникова, невідома особа незаконно заволоділа автомобілем ВАЗ 21061, золотистого кольору, державний номер, ВА 37-54ВС, 1984 року випуску.

Державтоінспекція Кіровоградщини звертається до всіх жителів міста та області, які володіють якою-небудь інформацією по цьому факту, з проханням зателефонувати по номеру 35-75-06 або 102.

Шановні власники транспортних засобів! Щоб уникнути викрадення не використовуйте для зберігання Вашого транспортного засобу в нічний час доби неосвітлені, недоступні для огляду місця (подвір’я багатоповерхових будинків), не залишайте на тривалий час без нагляду автомобілі в місцях великого скупчення транспорту і сторонніх громадян (парковки біля магазинів, торгових центрів, ринків, театрів, стадіонів). Обов’язково обладнайте автомобіль охоронною автосигналізацією, ніколи не залишайте в салоні особистих документів і документів на автомобіль. Нікому не довіряйте ключі від свого авто. Але, якщо все ж таки Ваш автомобіль викрали, Державтоінспекція в Кіровоградській області рекомендує водіям не займатися пошуком самостійно. Потрібно терміново звернутися до найближчого відділення міліції.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool