Кіровоград: у раніше судимого чоловіка вилучили боєприпаси

Червень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 765 | Коментарі: 0

Правопорушником виявився 38-річний житель обласного центру. У спортивній сумці кіровоградець зберігав заборонені речі. За такі дії чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

На одній з вулиць обласного центру увагу правоохоронців привернув сп’янілий громадянин з пляшкою пива у руках, який вів себе підозріло.
Правоохоронці зупинили чоловіка та встановили його особу. Як виявилося, місцевий житель, який викликав у працівників міліції занепокоєння, був раніше судимий за майнові злочини.
- На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Під час огляду сумки кіровоградця правоохоронці виявили та вилучили п’ять металевих предметів, зовні схожих на патрони калібру 7,52 мм, а також предмети схожі на ручну гранату та запал до неї, – повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Валентин Хоменко.
Крім того, правоохоронці вилучили паперовий згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору у подрібненому та висушеному стані.
Усі речі направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області.
Чоловік розповів, що знайшов боєприпаси. Слідчі Кіровоградського міськвідділу міліції встановлюють походження небезпечних предметів.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool