Кіровоград: у пенсіонерки на зупинці громадського транспорту чоловік зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулоном та хрестиком

Серпень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

До Кіровоградського міського відділу міліції по лінії «102» надійшло повідомлення від 54-річної жінки про пограбування.

Попередньо встановлено, що потерпіла, громадянка іншої держави, приїхала до Кіровограда навідати матір.
Коли пенсіонерка стояла на зупинці громадського транспорту, раптом невідомий чоловік зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулоном та хрестиком.
Схвильована жінка почала кричати й кликати на допомогу небайдужі перехожі кинулися наздоганяти зловмисника, аби він не втік, а потерпіла викликала працівників міліції.
Правоохоронці негайно відреагували на заяву і «по гарячих слідах» затримали грабіжника. Ним виявився 32-річний місцевий житель. У його кишені працівники міліції виявили і речовий доказ – ланцюжок потерпілої.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Як розповів, т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області підполковник міліції С. Коса, затриманий вже має кілька судимостей за скоєння крадіжок пов’язаних з проникненням у житло. В ході слідства було встановлено, що це не єдиний злочин, який скоїв молодик. Кілька днів тому, він пограбував ще одну пенсіонерку. Проникнувши до її помешкання, злодій відібрав у старенької гроші у сумі 2400 грн.
Наразі проводиться перевірка щодо причетності зловмисника до інших кримінальних правопорушень.

За матеріалами  Кіровоградського МВ в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool