Кіровоград: у новорічну ніч без пожеж не обійшлося

Січень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

У новорічну ніч на території області сталося 3 пожежі.

Необережність з вогнем невстановленої особи спричинила займання сміття та старих домашніх речей у підвалі житлової п’ятиповерхівки по провулку Експериментальному в Кіровограді. Дим від пожежі піднявся у під’їзд та квартири, внаслідок чого травмовано хлопчика 2012 року народження. Дитину з діагнозом отруєння чадним газом доставлено до дитячої обласної лікарні. На пожежі врятовано 33-річного чоловіка.

   В Олександрії близько 1:00 у приватному обійсті зайнялися домашні речі та покрівля лазні. Орієнтовна причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Від вогню врятовано житловий будинок.

   Ймовірно через коротке замикання електромережі загорілися домашні речі та меблі у квартирі на третьому поверсі житлової п’ятиповерхівки у Світловодську. На момент виникнення пожежі хазяйки вдома не було. Першими небезпеку помітили сусіди, які й викликали рятувальників.

Попереду ще багато свят. За святкуваннями не забувайте про власну безпеку, бережіть себе і свої оселі від вогню.

Управління Держтехногенбезпеки в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool