Кіровоград: у наступному році передбачається низка масштабних проектів (ФОТО)

Грудень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1388 | Коментарі: 0

Затримка з виконанням процедури прийняття міського бюджету на 2016 рік викликана низкою об’єктивних причин. На цьому акцентувала увагу начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова під час прес-конференції .

Любов Бочкова повідомила, що Бюджетний Кодекс України передбачає можливість прийняття міського бюджету автономно від державного і цей процес має завершитися до 25 грудня. Фінансове управління і виконавчі органи міської ради наразі активно працюють над формування бюджету наступного року для Кіровограда.

У той же час, звернула увагу Любов Бочкова, в Україні не завершена податкова реформа, яка має чітко визначити базу оподаткування місцевих бюджетів.

Любов Бочкова

- Є інформація, що бюджетні ресурси для міст можуть бути у наступному році зменешені, - відзначила головний міський фінансист, - і сьогодні представники органів місцевого самоврядування активно виступають проти такої перспектви.

Крім того, може змінитися і розмір сплати єдиного соціального внеску, підкреслила Любов Бочкова. Він може зменшитися до 20% і стати насправді єдиним, як для бюджетних установ, так і підприємств усіх форм власності. Зменшення нарахувань на фонд заробітної плати дозволить направити вивільнені кошти на вирішення нагальних питань, таких, як, наприклад, харчування дітей у дошкільних закладах і школах. Начальник управління проінформувала представників засобів масової інформації, що проектом міського бюджету на 2016 рік передбачається низка масштабних проектів, які будуть реалізуватися у Кіровограді. Це добудова хірургічного корпусу лікарні швидкої медичної допомоги, розширення проїзду під аркою по вулиці Колгоспній, зведення другої черги відділення паліативної допомоги, будівництво житлового комплексу на територї пологового будинку №1 тощо. Любов Бочкова також запевнила, що всі конкретні пропозиції від громадськості до проекту бюджету наступного року, надані через електронну пошту чи через відділ звернень громадян обов’язково будуть розглянуті.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool