Кіровоград: у міськраді відбулось засідання комісії з демонтажу тимчасових споруд

Листопад 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1046 | Коментарі: 0

Сьогодні, 6 листопада, під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка, відбулося чергове засідання комісії з демонтажу тимчасових споруд торгівельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності.

Представники управління містобудування та архітектури, управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища та управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового населення повідомили під час засідання, що власники (користувачі) тимчасових споруд (павільйонів), яким було запропоновано здійснити добровільний демонтаж та благоустрій місць їх попереднього розміщення, відповіді у відведений законом час не надали Секретар комісії проінформувала, що вже підготовлений проект рішення про примусовий демонтаж незаконно розміщених споруд (павільйонів) тих підприємців, які не надали підтверджувальних документів на право здійснення підприємницької діяльності з тимчасових споруд (павільйонів). Проект рішення буде винесений на розгляд виконавчого комітету Кіровоградської міської ради з дотриманням передбаченої законодавством процедури оприлюднення.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool