Кіровоград: у міській раді відбулася зустріч з постраждалими внаслідок Чорнобильської катастрофи

Квітень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Сьогодні, 25 квітня, напередодні 28-ї річниці трагедії в актовому залі Кіровоградської міської ради відбулося вшанування загиблих, померлих та нині сущих чорнобильців.

 Шановні ліквідатори, захисники життя на планеті, удови, вдівці померлих героїв, я схиляю голову перед вашим і ваших рідних подвигом, завдяки якому було зупинено поширення радіації на значну територію України, СРСР, інших країн, – сказав, звертаючись до ліквідаторів аварії, до вдів і вдівців померлих чорнобильців, міський голова Олександр Саінсус. – Ви і ваші рідні, жертвуючи собою, захистили життя на Землі. Усім живим ліквідаторам від усіх нас, порятованих вами, – безмежна вдячність. Загиблим і померлим – вічна пам’ять і повага. Усім присутнім на вшануванні чорнобильцям І групи І категорії (22 особи) та 163-ти вдовам і вдівцям ліквідаторів аварії на ЧАЕС за рішенням виконавчого комітету Кіровоградської міської ради було вручено матеріальну допомогу.
Також, відповідно до рішення виконкому Кіровоградської міської ради Олександр Саінсус вручив ордер на двокімнатну квартиру Винник Марині Миколаївні. У складі родини Марини Миколаївни є дитина, яка стала інвалідом внаслідок Чорнобильської катастрофи та потребує особливого догляду. Учасники зустрічі запросили усіх кіровоградців взяти участь у ході та покладанні квітів до пам’ятника «Жертвам Чорнобиля», яка відбудеться завтра, 26 квітня. Збір на площі Героїв Майдану о 9.30.

за матеріалами


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool