Кіровоград: у міській раді утворилися п’ять нових депутатських фракцій (ФОТО)

Березень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 1132 | Коментарі: 0

Сьогодні, 30 березня, продовжила свою роботу друга сесія Кіровоградської міської ради.

Її четверте засідання розпочалося з інормаційних повідомлень міського голови Андрія Райковича про зміни у складі депутатських фракцій і груп міської ради.

Припинила своє існування депутатська група “Європейський вибір” – заяви про вихід з неї написали представники “Самопомочі” Віталій Пінчук, Володимир Смірнов та Олександр Артюх. Вони утворили власну фракцію “Самопоміч”. Таким же шляхом пішли і їхні колишні колеги по депутатській групі. Відтепер “Свобода” та Радикальна партія Олега Ляшка теж мають у міській раді фракційне представництво.

Про створення окремої фракції “Рідне місто” заявили також депутати Олександр Шамардін, Катерина Шамардіна та Тетяна Волкожа. А Михайло Бєжан, Віталій Бєлов, Сергій Горбовський і Володимир Зайченко утворили депутатську фракцію Українське об’єднання патріотів “Укроп”.

Цього дня депутати внесли зміни до складу постійних комісій міської ради у зв’язку з обранням Сергія Бойка секретарем ради і складанням повноважень депутатом Федором Згривцем та затвердили склад комісії з надання матеріальної допомоги мешканцям міста.
- Комісія повинна почати роботу вже сьогодні, - наголосив Андрій Райкович, звертаючись до начальника вілдділу соціальної підтримки населення Юлії Вовк. – на адресу міської ради вже надійшло понад 300 звернень громадян, які потребують допомоги, у першу чергу на лікування.

Завершився сесійний день розглядом питань землевпорядкування у Кіровограді.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool