Кіровоград: у коледжі КНТУ відбувся день правових знань

Жовтень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

День правових знань відбувся у машинобудівному коледжі КНТУ.

У правовій освіті студентів, організованій відділом сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради взяли участь представник кримінальної міліції у справах дітей МВ УМВС України в Кіроовградській області, майора міліції Рубаненко А.М. та представник кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області старшого лейтенанта внутрішньої служби Бабій Ю.О.
Студентів ознайомили із адміністративними правопорушеннями та відповідальністю за їх вчинення. Зокрема проінформували про санкції за тютюнопаління у заборонених місцях та розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях. Молодь отримала вичерпні відповіді та практичні поради на всі свої запитання.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool