Кіровоград: у фокусі уваги - легалізація заробітної плати!

Вересень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

В рамках реалізації державної соціальної політики перший заступник начальника Кіровоградської ОДПІ Микола Лахман взяв участь у зустрічі за «круглим» столом з представниками підприємницької спільноти, темою якої стала легалізація «тіньової» зайнятості та заробітної плати населення.

Під час проведення заходу приділено особливу увагу захисту найманих працівників, зокрема, зазначено, що праця без оформлення трудових відносин не дає права на пенсійне забезпечення. Також було обговорено актуальні проблеми соціального захисту населення щодо безробіття, намічено шляхи сприяння у вирішенні питань зайнятості населення, створення та збереження нових робочих місць.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool