Кіровоград: «У барвах сонячного літа»

Червень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

Таку назву має виставка-інсталяція, яку традиційно на початку нової пори року створюють бібліотекарі філії №4 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи на підвіконні своєї бібліотеки.

Звичайно, літо – пора розваг, відпочинку, відзначення свят літньої звичаєвої обрядовості, морських прогулянок, пригод та подорожей.
Саме тому нагадувати про це користувачам книгозбірні будуть книги, кольорові картинки, світлини з літнього відпочинку, морські мушлі, грайливі дельфіни, кораблики та навіть пальми, над якими весело порхають метелики та співають вранішні жайворонки.
Тож, запрошуємо усіх відвідати бібліотеку-філію №4. У нас Ви можете цікаво і змістовно провести своє дозвілля та з користю відпочити, взявши участь у цікавих масових заходах, проявити свою фантазію і креативність у творчих майстернях, які протягом літа будуть проводитися у бібліотеці, та ознайомитися з книжковими новинками та виставками літератури у читальній залі.

Чекаємо на Вас: Вівторок - П’ятниця – з 11 до 18 год.
Субота – з 11 до 17 год.
Неділя, Понеділок – вихідні дні.
Останній робочий день місяця – санітарний.
Наша адреса: м. Кіровоград, вул. Яновського, 60 (приміщення Міської станції юних техніків)
Email-адреса: centlib.f04@mail.ru
Запрошуємо на свій блог «Творчість і бібліотека»: http:bibliotekafilia4.blogspot.com
Ми раді зустрічі з Вами!

Ірина Абрамова, завідуюча бібліотеки-філії №4
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool