Кіровоград: це робота рук попередньої влади, - Іван Марковський

Липень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

Спеціалісти управління розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення продовжують здійснювати моніторинг об’єктів сезонної торгівлі у Кіровограді, зокрема пивних наметів.

Про це повідомила під час наради секретаря міської ради Івана Марковського з керівниками виконавчих органів начальник управління Наталія Бабенко.
За її словами, зростання кількості точок літньої торгівлі пивом пов’язане з безпосередньою діяльністю минулої влади. Наталія Бабенко навела статистику: у 2013 році надано 100 дозволів на торгівлю пивом і прохолоджувальними напоями, а вже у 2014 році екс - керівництвом профільного управління надано 123 таких дозволи, при чому на землях комунальної власності кількість таких об’єктів зросла на 12 одиниць – із 28 до 40. Сьогодні управління здійснює аналіз розміщення таких об’єктів і, паралельно, з юридичним управлінням розробляє Порядок, згідно з яким у Кіровограді працюватимуть усі об’єкти літньої торгівлі. Обов’язково буде врахована і громадська думка.
Іван Марковський під час обговорення ситуації з літньою торгівлею звернув увагу на той факт, що деякі засоби масової інформації дозволяють собі розповсюджувати завідому неправдиву інформацію щодо причетності нинішньої влади до різкого збільшення пивних наметів в обласному центрі.
- Така проблема в Кіровограді дійсно існує, але її джерело – це робота рук попередньої влади, - наголосив Іван Марковський. – Ми не надали жодного дозволу на торгівлю пивом за час своєї діяльності. Тому варто було б шановним журналістам чесно акцентувати увагу на тих, хто створив таку ситуацію.
Іван Марковський доручив профільному управлінню оперативно зробити висновки з проведеного моніторингу та активніше залучати до спльних рейдів працівників санітарно – епідеміологічної слжби і міліції.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool