Кіровоград: Стан розгляду звернень громадян за 8 місяців 2013 року

Вересень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

Своєчасний та кваліфікований розгляд звернень громадян є одним із пріоритетних напрямів для територіальних органів Міністерства доходів і зборів України, що забезпечує зворотній зв’язок із громадськістю.

За 8 місяців 2013 року на адресу Кіровоградської ОДПІ надійшло 53 письмових звернення від громадян (заяв) та 2 - від депутатів сільської та селищної рад. Основна тематика порушених громадянами питань – оподаткування доходів фізичних осіб від здавання житла в оренду, оподаткування спадщини та питання контрольно-перевірочної роботи.
Для забезпечення кваліфікованого та своєчасного розгляду звернень громадян, а також оперативного вирішення порушених у них питань, задоволення законних вимог заявників посадовими особами Кіровоградської ОДПІ відповідно до затвердженого графіка проводиться особистий прийом громадян.
Попередній запис на особистий прийом до посадових осіб Кіровоградської ОДПІ проводиться сектором забезпечення доступу до публічної інформації та організації розгляду звернень громадян щодня (крім вихідних) за телефоном 30-41-03 та в Центрі обслуговування платників податків, «вікно» № 14 (вул. Глінки, 2). Запис громадян закінчується за 5 днів до календарної дати прийому відповідальною посадовою особою згідно з графіком прийому громадян. Графік особистого прийому громадян посадовими особами Кіровоградської ОДПІ розміщено в Центрі обслуговування платників податків Кіровоградської ОДПІ.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool