Кіровоград: СБУ доводить до відома мешканців області

Травень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1835 | Коментарі: 3

Управління СБ України в Кіровоградській області звертається до мешканців та гостей Кіровоградщини із проханням негайно повідомляти про підозрілих осіб, які поводяться агресивно чи мають при собі спецзасоби або зброю, закликають до антиконституційних дій чи силового захоплення будівель державних установ або організацій.

Нагадуємо, що відповідно до ст.26 Закону України «Про Службу безпеки України», Закону України «Про міліцію» та Статуту гарнізонної та вартової служб Збройних сил України, співробітники спецслужби мають право застосовувати вогнепальну зброю, зокрема, для відбиття нападу на адміністративні приміщення Служби безпеки України, звільнення їх у разі захоплення; для затримання осіб, які чинять збройний опір, погрожують застосуванням зброї чи інших предметів, що загрожують життю і здоров’ю громадян або співробітника.
Наразі співробітники СБУ, як і інші правоохоронці, несуть службу в посиленому режимі. У разі виникнення будь-яких загроз, вживатимуться відповідні заходи.
Переконливо просимо громадян не піддаватися на можливі провокації.
Віримо, що громадська і державна безпека – це спільна справа усіх, хто живе і працює в Україні, усіх її громадян, незалежно від професії, віросповідання чи політичних уподобань.

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool