Кіровоград: розбійний напад у центрі міста

Липень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1610 | Коментарі: 0

Близько третьої години ночі працівники Управління державної служби охорони під час здійснення патрулювання одного зі скверів обласного центру почули крик про допомогу та негайно вирушили у відповідному напрямку.

До міліціонерів звернулися двоє родичів, 22 та 30 років, та повідомили, що декілька хвилин тому до них підійшли незнайомці, які вимагали віддати грошові кошти і мобільні телефони. Почувши відмову, зловмисники побили їх та відкрито заволоділи грошима у сумі вісімсот гривень й mp3 плеєром.
Правоохоронці викликали потерпілим швидку допомогу та, отримавши прикмети кривдників, почали відпрацьовувати прилеглі вулиці. Зовсім неподалік працівники ДСО помітили схожого за описом чоловіка. У свою чергу, той, вгледівши працівників міліції, спробував утекти та сховатися у найближчому подвір’ї. Але всі намагання грабіжника виявилися марними.
Правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився 35-річний житель Світловодського району. У ході проведення зовнішнього огляду у чоловіка було виявлено викрадений плеєр.
На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції.
Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди для винесення відповідного процесуального рішення та вживають заходи щодо встановлення особи іншого зловмисника.

За матеріалами УДСО при УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool