Кіровоград: рибальський чемпіонат серед представників місцевих ЗМІ

Червень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 944 | Коментарі: 0

У суботу, 8 червня, відбувся VIІ рибальський чемпіонат Кіровограда серед представників місцевих засобів масової інформації, організований з нагоди їх професійного свята – Дня журналіста.

Рибальство вдалося на славу – улови були величезними, вудлища брали не дарма. А найкраще клювало того дня у Олексія Гори («Украина-центр»), який зайняв перше місце серед чоловіків, Руслана Фошки (ОДТРК, ІІ місце) та Сергія Толмачова («Вечірня газета», ІІІ місце). Серед жінок перше місце посіла Олена Колесникович («Вечірня газета»), друге – Ірина Нетреба («Народне слово»). Переможці змагань були нагороджені грамотами відділу фізичної культури і спорту міської ради. Всі учасники чемпіонату мали можливість поласувати смачними юшкою, поспівати, позасмагати, поспілкуватись між собою у неформальній обстановці. Чемпіонат відбувся за підтримки секретаря міської ради Ігоря Волкова, постійного спонсора цього заходу й давнього друга кіровоградських журналістів Юрія Литвина, за сприяння управлінь зі сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення й розвитку транспорту та зв’язку міської ради, відділів по роботі із засобами масової інформації та фізичної культури і спорту. Активну участь в організації журналістського свята на мальовничому ставку в Знам’янському районі взяв також орендатор водоймища Анатолій Русаков, а ще журналісти отримали подарунки від голови правління ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» Андрія Райковича. Щира подяка всім організаторам та спонсорам від учасників змагань за чудове свято.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool