Кіровоград: рейд біля річки Сугоклея

Серпень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1572 | Коментарі: 0

У літню спеку, коли триває період канікул та відпусток багато людей відпочивають поблизу водойм. І незважаючи на всі переваги прийняття сонячних та водних процедур, може трапитися так, що відпочинок виявиться не лише шкідливим, а й небезпечним

Шкідливим тому, що у більшості водоймищ області заборонено купатися, а небезпечним - бо недотримання правил безпеки врешті-решт призводить до трагічних наслідків. Та щоб такого не сталося, рятувальники здійснюють рейдові перевірки, під час яких нагадують громадянам правила безпечного відпочинку аби не стати заручником водяної стихії та теплового і сонячного ударів.

5 серпня з цією метою працівники Служби порятунку «101» відвідали місце масового відпочинку біля річки Сугоклея у мікрорайоні Олексіївка м. Кіровограда. Відпочиваючих багато: і дорослі, і діти, і навіть тварини. Рятувальники нагадали громадянам як себе правильно поводити під час відпочинку і пояснили чим саме небезпечно тривалий час перебувати на сонці, а потім зануритися у воду, - адже це суттєве перевантаження серцево-судинної системи з летальним наслідком і в даному випадку не важливим буде чи вміє людина плавати, чи ні.

Також у цьому місці відпочинку ще одним об’єктом небезпеки є дамба, з якої молодь пірнає у воду. Тож, користуючись нагодою, рятувальники звернули особливу увагу на надзвичайну небезпеку пірнань із непристосованих споруд, таких як ця дамба. Поспілкувавшись із відпочивальниками перевіряючи роздали громадянам застережні листівки, які зайвий раз нагадають про те, що дотримання правил – запорука приємного, а головне, корисного відпочинку.

Шановні громадяни, пам’ятайте, будь-який відпочинок повинен бути, перш за все, безпечним та не шкодити вашому здоров’ю. Бережіть своє життя та життя ваших близьких!

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool