Кіровоград: програма лояльності у аптеках

Січень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 2096 | Коментарі: 0

21 лютого керівництво фірми “Ацинус” та Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку презентували співробітникам цього лікарняного закладу новостворену програму лояльності, яка надасть кожному власнику дисконтної картки отримати 20% знижок у всіх аптеках фірми “Ацинус”.

“Ми співпрацюємо з Приватбанком вже більше десятка років. Високі технології банку та програми, які вони пропонують, як найкраще відповідають потребам сьогодення. Тому і звернулись ми саме до цієї фінансової установи по допомогу у створенні власної програми лояльності для своїх співробітників. - розповідає Григорій Урсол, генеральний директор фірми “Ацинус”. - Ні для кого не секрет, що матеріальне становище медиків на сьогодні бажає бути кращим. Тому, сьогодні ми віднайшли можливіть надати знижки нашим співробітникам, а вже взавтра плануємо долучити до цієї програми і наших колег з лікарні швидкої допомоги та обласної лікарні”.

“Програми, які пропонує свохм клієнтам сьогодні ПриватБанк, - це інноваційне рішення для бізнесу, яке дозволить створити власну програму лояльності, - додає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми надаємо змогу не тільки перетворити дисконтні карти бізнесу в платіжний інструмент, але й замовляти безкоштовні комунікації зі своєю клієнтською базою”.

ПриватБанк пропонує бізнесу створити дисконтну карту зі своїм дизайном і зареєструвати її в програмі лояльності за допомогою POS- терміналу. Здійснючи покупки, проводячи дисконтною карткою по POS- терміналу, клієнт отримує надані йому знижки / бонуси. Якщо клієнт погоджується отримувати SMS- розсилку, можна відправляти йому безкоштовні SMS.

Бізнес, який вирішив приєднатись до цієї програми ПриватБанку, отримує числені переваги. Це і можливість перетворити свої дисконтні карти в платіжний інструмент, і отримати підключення дисконтних карт до програми лояльності «Бонус Плюс», і безкоштовні комунікації зі своєю клієнтською базою та розумні виписки по ній.

Всі послуги - підключення, обслуговування послуги, розсилка SMS клієнтам, розумні виписки по клієнтській базі, наразі, безкоштовно.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool