Кіровоград продовжує боротьбу за визволення зі снігового полону

Січень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1587 | Коментарі: 0

Одна з найважчих ділянок фронту боротьби з негодою проходить територіями міських ЖЕО №1, ЖЕО №2, ЖЕО №3, ЖЕО №4 та КРЕП № 9 повідомляє сайт міськради.

Колективи комунальників у повному складі від начальника до двірника працюють останні дні на розчитці від снігу дворових та інших закріплених територій та проводять обробку посипковим матеріалом тротуарів і пішохідних доріжок, контейнерних майданчиків та під’їздів до них.

Зі знарядь праці в натружених руках працівників ЖЕО – переважно лопати, у штатах двірників – головним чином люди поважного віку, чиїсь мами і бабусі. Вони дуже добре усвідомлюють всю важливість своєї праці. Вони надзвичайно переживають, що їхніх сил не вистачає прибрати цей сніг відразу і скрізь. А тому вони надзвичайно вдячні будь – якій допомозі технікою від інших комунальних підприємств чи приватних фірм.

А ще вони радіють, як діти, коли їм на підмогу виходять мешканці багатоповерхівок. Бо сніг – це надзвичайна ситуація, а великий сніг – велика біда для всього міста. І надзвичайна ситуація і велика біда не можуть бути у великому місті лише для двадцяти водіїв снігоочисної техніки і сотні наших літніх жіночок, яким випала доля працювати двірником.

Тож вечорами, перед тим, як сісти перед телевізором чи за комп’ютер – вигляніть у вікно, подивіться, чи не потребує місто вашої допомоги у важку годину.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool