Кіровоград: Привітання головного міліціонера області

Травень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

Шановні ветерани, жителі області! Від імені особового складу органів внутрішніх справ Кіровоградщини та себе особисто щиро і сердечно вітаю Вас зі святом - Днем Великої Перемоги!

Кожного року у ці травневі дні ми з особливим трепетом згадуємо Подвиг, здійснений багатомільйонним народом в ім᾿я життя, свободи і мирного майбутнього.
З невблаганним плином часу почуття вдячності і гордості у наших серцях ніскільки не зменшується, а лише зростає. Майже сім десятиліть минуло відтоді, як ціною неймовірних зусиль та страшних втрат наші співвітчизники здобули Перемогу.
Дорогі ветерани! Ви мужньо боролися за визволення Батьківщини, самовіддано працювали у післявоєнні роки, аби підняти рідний край із руїн. Ваша стійкість та сила духу є гідним прикладом доблесті і патріотизму для усіх поколінь.
Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, уваги і турботи оточуючих, довгих років життя та мирного неба!
Зі святом!

З повагою

начальник УМВС України
в Кіровоградській області
генерал-майор міліції Костянтин Пожидаєв


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool