Кіровоград попрощався з Віталієм Федитником

Березень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 1851 | Коментарі: 0

Сьогодні, 24 березня, кіровоградці провели в останню путь свого героя – земляка, Віталія Федитника .

Старший сержант, командир відділення полку спеціального призначення військової частини п/п В2336 Віталій Федитник загинув смертю хоробрих за свободу і незалежність Вітчизни 16 лютого 2015 року під час виконання бойового завдання у складі групи в районі міста Дебальцеве Донецької області. Віталій Федитник народився 2 липня 1988 року у с. Докучаєве Устинівського району Кіровоградської області. Закінчив ПТУ №45. У 2010 році був призваний на військову службу за контрактом. Оволодів усіма видами стрілецької зброї, неодноразово брав участьу показових заняттях із рукопашного бою. У громадянській панахиді за загиблим воїном взяли участь голова представники обласної і міської влад, бойові побратими героя, громадськість міста. Поховають Віталія Валерійовича Федитника на Алеї Слави Рівнянського кладовища у Кіровограді. 24 березня у Кіровограді оголошено Днем жалоби, відповідне розпорядження видав секретар міської ради Іван Марковський.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool