Кіровоград: під час копання саморобного колодязя завалило хлопця

Травень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

22 травня об 11:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового диспетчера швидкої допомоги про необхідність надання допомоги по вилученню постраждалого з ями, глибиною 27 метрів.

Подія сталася у гаражному кооперативі «Рассвет», що на території Соколівської сільради, на межі із спальним мікрорайоном Кіровограда.
Як з’ясувалося, на 26-річного жителя Кіровограда під час копання саморобного колодязя обвалилася глиняна порода. Товариші, на очах яких сталася трагедія, одразу зателефонували за номером «103». Хлопець лежав нерухомо під завалом, а медики не мали змоги дістатися до нього. Рятувальники державних пожежно-рятувальних частин №4 та 5, спустившись до ями, обережно розкопали насип, щоб вивільнити постраждалого. Після цього його обв’язали рятувальними мотузками та за допомогою підіймача доправили нагору.
Внаслідок обвалу потерпілий зазнав важких травм та переломів. Медики одразу госпіталізували потерпілого до реанімаційного відділення обласної лікарні. Стан оцінюється як стабільно тяжкий.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool