Кіровоград: перемогли бібліотекарі піар-офісу

Лютий 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1135 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська централізована бібліотечна система взяла участь у проекті Бібліомосту «Піар-офіси сучасних бібліотек» і перемогла! Приз за перемогу – новенький ноутбук вже отримали бібліотекарі-учасники піар-офісу.

У грудні минулого року програма «Бібліоміст» за участю партнера ГО «Центр Медіареформ» оголосила конкурс на створення регіональних PR-офісів у сучасних бібліотеках України. Всього по Україні обрано 10 переможців у різних областях, серед яких і піар-офіс Кіровоградської МЦБС.
Як повідомила директор КМЦБС Світлана Тимків, у конкурсі здобула перемогу команда з шести бібліотек Кіровоградської бібліотечної системи: представники Кіровоградської центральної міської бібліотеки, бібліотек-філій №№ 5, 8, 10, 15, 19.
Бібліотекарі Кіровоградської МЦБС розуміють, відзначила Світлана Тимків, що сучасна бібліотека – це широкі можливості для користувачів, це вже не просто робота з книжкою, а надання доступу до нової комп’ютерної техніки, до Інтернету та Wi-Fi, Skype та електронної пошти. Це можливість спілкуватися в соціальних мережах та можливість пошуку рідних та друзів. Сучасна бібліотека – це не стара бібліотека плюс Інтернет, а нове бачення ролі бібліотек у сучасному світі. У бібліотек-переможниць конкурсів програми «Бібліоміст» - безкоштовний доступ до Інтернету для усіх користувачів. Бібліотеки зробили Інтернет доступним практично для всіх.
Новий піар-офіс Кіровоградської МЦБС надасть можливість широкому загалу дізнатися про нові послуги бібліотек завдяки тісній співпраці із засобами масової інформації.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool