Кіровоград: офіційна заява секретаря міської ради Івана Марковського

Липень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1296 | Коментарі: 0

Як уже повідомлялося, Кіровоградська міська рада та її депутатський корпус приймають активну участь та надають посильну допомогу військовим частинам, які знаходяться безпосередньо у зоні антитерористичної операції, а також дислокуються на території міста.

Зокрема, відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та Бюджетного кодексу України, враховуючи звернення військовослужбовців Кіровоградського батальйону територіальної оборони, Кіровоградська міська рада дійсно виділила кошти у сумі 99,9 тис.грн на придбання бронежилетів.
На жаль, під час брифінгу голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Олександра Петіка 26 червня 2014 року була допущена прикра помилка щодо якості бронежилетів, які ніби-то були придбані Кіровоградською міською радою.
1 липня 2014 року на он-лайн нараді голова обласної державної адміністрації Олександр Петік спростував цю інформацію, оскільки бронежилети від виробника ще не отримані та не передані до військової частини.
Ще раз наголошую, що договір на придбання бронежилетів заключений із підприємством, яке має відповідну ліцензію та сертифікат якості на броньовані вироби. Найближчим часом бронежилети мають прибути до Кіровограда, де ще раз за участю громадськості, засобів масової інформації буде перевірено їх якість та відповідність державним стандартам, за що, як відомо, несе відповідальність безпосередньо виробник. Тільки після цього бронежилети будуть передані військовослужбовцям.
Враховуючи недостатню матеріально-технічну забезпеченість всіх видів Збройних сил України з боку держави, Кіровоградська міська рада і надалі буде надавати посильну допомогу військовослужбовцям, залучати до цієї благородної справи депутатський корпус, керівників підприємств та організацій, усіх жителів міста.
Звертаюся до контролюючих органів, засобів масової інформації з проханням зупинити плітки та домисли аби не нагнітати ситуацію щодо діяльності міської ради особливо в такому питанні, як придбання бронежилетів.
Запевняю мешканців нашого міста в тому, що Кіровоградська міська рада ні за яких умов не допустить порушення Закону і не буде догоджати тим, хто так хоче дискредитувати міську владу.

З повагою

Секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool