Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

Лютий 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

Протягом тижня у відділі сприяння технічній творчості молоді продовжує роботу виставка «Маршрутами здоров’я» (дієтична кухня). Поради дієтологів, рецепти страв корисних та смачних, фітнес-рецепти, дієтично-лікувальні страви. Все це для тих, хто цінує власне здоров’я.

з 10 по 20 лютого у відділі абонементу буде оформлено книжкову викладку «Ціна чужої війни». У лютому 2014 року відзначатиметься 25-а річниця виведення радянських військ з Афганістану. Головна ідея викладки - вшанування мужності, самовідданості, вірності військовому обов’язку воїнів-інтернаціоналістів, призваних до лав Радянської Армії з України.

з 15 лютого відділ мистецтв запрошує переглянути тематичну викладку «Календар знаменних дат: В. Івасюку – 65». Володи́мир Миха́йлович Івасю́к український композитор і поет, Герой України. Один із основоположників української естрадної музикиАвтор 107 пісень, 53 інструментальних творів, музики до кількох спектаклів. Професійний медик, скрипаль, чудово грав на фортепіано, віолончелі, гітарі, майстерно виконував свої пісні.

10 лютого о 14.00 працівники відділу абонементу запрошують усіх бажаючих на віртуальну мандрівку «З Днем народження, Кіровоградщино!», присвячену 75-річчу створення Кіровоградської області. Подорожуючи уявними зупинками Ви дізнаєтеся про місцину, де народилися і живете, спортивні та театральні досягнення, парки та сади, вулиці та підприємства, міфи та легенди, минуле та сучасне нашої області. По завершенню заходу, усі бажаючи зможуть стати учасниками вікторини «Вулицями нашого міста».

11 лютого о 12.00 працівники відділу мистецтв запрошують на майстер-клас «Жива душа глини» від кіровоградського гончара Олександра Гавриленка. Гості заходу зможуть не лише поспілкуватися з майстром але й спробувати створити гарну поробку з глини.

12 лютого о 13.00, працівники відділу абонементу запрошують усіх бажаючих на зустріч поколінь «Час обрав їх». Захід проводиться з нагоди відзначення 25-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану. Зустріч відбудеться з представниками Кіровоградської спілки учасників бойових дій і ветеранів військової служби. Серед запрошених учасники бойових дій у республіці Афганістатан полковник у відставці Костянтин Муханов та майор у відставці Віталій Недбальський.

12 лютого о 14.15 та 13 лютого о 14.15 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді запрошують усіх бажаючих стати учасниками мультимедійного журналу «Знай свій край». В цікавій ігровій формі учасники заходу познайомляться з історією рідного краю та стануть учасниками пізнавальної вікторини.

З нагоди відзначення дня Святого Валентина в бібліотеці буде проведено цикл заходів:
з 13 лютого у відділі абонементу відкриється книжкова виставка-інсталяція «Він і Вона. Любовні хроніки» (до Дня св. Валентина);
до 20 лютого у відділі сприяння технічній творчості молоді працюватиме інформаційно-розважальна виставка-інсталяція «Все починається з любові…». На виставці представлені цікаві факти відносно того, як святкують День святого Валентина в різних країнах світу, поради що подарувати коханій людині. Для любителів рукоділля – приклади валентинок, які можна зробити власноруч.
13 лютого об 11.40 та 14 лютого о 14.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді запрошують на пізнавально-розважальну програму «Під знаком Купідона». Учасники заходу не лише отримають цікаву інформацію, щодо свята але й стануть учасниками цікавих конкурсів та розваг.
14 лютого о 14.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді запрошують на майстер-клас з виготовлення Валентинки. Валенти́нки — маленькі вітальні листівки у вигляді сердечок,з добрими побажаннями, словами кохання, які не підписують, і той, хто отримує, повинен сам здогадатися, від кого вони. Найчастіше роблять власноруч, щоб показати силу кохання тій людині, для якої валентинка і виготовляється.

16 лютого 2014 року о 12.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ», в рамках якого відбудеться майстер - клас «Вивчаємо техніку торцювання». Торцювання – один із видів паперового рукоділля. Цю техніку можна віднести і до способу аплікації, і до виду квілінгу. В основі – створення зображень за допомогою об’ємних елементів з паперу.Торцювання – робота не складна, але кропітка. Вона вимагає посидючості, акуратності та уваги.
Кожен відвідувач засідання повинен мати:
картон (формату А4) -1 аркуш, ножиці, клей ПВА, стержень від кулькової ручки, гофрований папір рожевого кольору.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка тел. (0522) 22-66-01


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool