Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Лютий 02, 2015 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

З 2 лютого у відділі популяризації книги буде представлено книжкову виставку «Роми: культура, традиції, звичаї», на якій представлені книги, періодичні матеріали, та матеріали з мережі Інтернет, які розповідають про місце ромів в сучасній світовій спільноті, особливості традицій та культури.

Також на виставці буде представлена художня література про ромський народ та про видатних діячів цієї народності.
З 2 лютого у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Архітектурні скарби України», яка розповість кожному з відвідувачів виставки про багату й різноманітну архітектурну спадщину нашої країни, про видатні пам'ятки українського зодчества та їх творців. Зрозуміти та побачити красу і неповторність архітектурних споруд, велич витворів людського розуму допоможуть фотоілюстрації і репродукції творів художників.
3 3 лютого у відділі мистецтв буде оформлено виставку творчих робіт молодої талановитої художниці Світлани Хавроненко. Світлана закінчила КДПУ ім. В. Винниченка, довгий час працювала викладачем живопису та малюнка у Кіровоградському інституті регіонального управління та економіки. У період педагогічної діяльності організовувала виставки творчих робіт студентів, проводила майстер-класи.
Більшість картин, представлених на виставці, виконані у надзвичайно цікавій техніці – енкаустика. Це слово – давньогрецьке, має значення «мистецтво випалювання», малювання фарбованим бджолиним воском. Запрошуємо усіх бажаючих познайомитись з творами художниці.

По 10.02 бібліотека спільно з громадською ініціативою «Армія SOS» започаткували акцію «Валентинки для військових». Усі бажаючи зможуть власноруч виготовити чи принести валентинки, листівки, малюнки, поробки, все те, що зможе підняти патріотичний дух наших бійців й підтримати їх. Не будьте байдужими, підпишіть листівку, намалюйте малюнок або зробіть невеликий подарунок власними руками й приносьте до бібліотеки. В рамках акції у бібліотеці 3 лютого о 12.45 та 6 лютого о 13.10.пройдуть майстер-класи з виготовлення валентинок для військових.
8 лютого з 12.00 до 15.00 відбудеться нове засідання студії творчого настрою «фАРТ» на тему «Романтична валентинка».
Валентинки — маленькі вітальні листівки у вигляді сердечок, із добрими побажаннями, словами кохання, пропозиціями руки та серця чи просто жартами. З нагоди Дня Святого Валентина, який відзначатиметься незабаром, працівники бібліотеки пропонують кіровоградцям спробувати виготовити вітальну валентинку самостійно для себе або ж для наших воїнів, яким передадуть їх безпосередньо у зону АТО наші волонтери (в рамках акції «Валентинки для військових»).
Для виготовлення валентинок Вам знадобляться:
- ножиці;
- клей ПВА;
- картон (червоного чи красного кольору).

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool