Кіровоград: новий тариф у громадському транспорті

Грудень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

Міській владі довелося вимушено піти на непопулярний крок і погодити вартість проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування міста Кіровограда у розмірі 3,00 грн. для ПП «УкрАвтоІнвест», КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», ПП «Паритет Сервіс», ПП «Автобаз – Кіровоград», ФОП Кобченко В.В., що працюють у режимі маршрутного таксі.

На цьому акцентував увагу заступник міського голови Сергій Васильченко під час прес – конференції у міській раді сьогодні, 16 грудня.
За його словами, підставою звернутися до міської влади з розрахунками на підвищення тарифу перевізників змусило суттєве зростання цін на ринку нафтопродуктів, в першу чергу газу метан – основного виду палива кіровоградських маршруток. Якщо метан на заправках міста ще влітку коштував 6-7 грн/л, у листопаді – 8,7 грн/л, то з 1 грудня вже від 10 до 10,80 грн/л.
Новий тариф вводится в дію з наступного дня після публікації рішення у віснику міської ради “Вечірня газета”, тобто з 20 грудня, підкреслив Сергій Васильченко.
Підприємству ПП “Олікс” виконком не погоджував нового тарифу і вартість проїзду в маршрутних таксі підприємства залишається попередньою – 3 гривні. Сергій Васильченко відзначив, що ПП “Олікс” не робило нових розрахунків, а залишило старі, якими обрахована вартість проїзду у розмірі 3, 56 грн. У той же час, адміністрація підприємства звернулася до міської ради з проханням призначити їм також тригривневий тариф.
- Враховуючи, що ПП “Олікс”, у разі прийняття такого рішення, матиме змогу звертатися до суду з вимогою відшкодування різниці з економічно обгрунтованим тарифом, - виконком не погодився на таку пропозицію, а запропонував підприємству належним чином підготувати нові розрахунки, які обгрунтовують вартість проїзду у розмірі 3 гривні, - наголосив Сергій Васильченко.

джерело, Фото Ігоря Філіпенко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool