Кіровоград: новий пасажирський маршрут 1-ц

Листопад 14, 2013 | Новини | Переглядів: 2598 | Коментарі: 0

Невдовзі кіровоградці зможуть скористатися новим транспортним маршрутом в обласному центрі - №1-ц (Центральний).

Враховуючи звернення, що надійшли до виконавчих органів міської ради протягом вересня-жовтня 2013 року, з метою задоволення потреб мешканців міста в обслуговуванні громадським транспортом та стимулювання перевізників оновлювати та замінювати рухомий склад автобусами класу І та ІІ, рішення про включення такого маршруту до маршрутної мережі прийняв виконавчий комітет міської ради сьогодні, 14 листопада.
Як повідомив під час засідання виконакому начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Віктор Зубченко, автобуси №1-ц курсуватимуть за маршрутом: вул. Генерала Жадова, вул.Героїв Сталінграда, вул. Космонавта Попова, Маршала Конєва, просп. Університетський, Правди, вул. 50 років Жовтня, Велика Перспективна, Євгена Маланюка, Полтавська, пров. Об’їзний, АС-1 (в обох напрямках)
Новий маршрут має забезпечити якісне перевезення пасажирів на двох проблемних ділянках у години пік, які виявили за результатами обстеження роботи громадського транспорту на центральному маршруті – по вулиці Полтавській і на проспекті Правди в сторону центру. Обслуговуватимуть маршрут автобуси класу І-ІІ, які розраховані на перевезення не менш, як 40 пасажирів.
Своїм рішенням виконком доручив управлінню розвитку транспорту та зв’язку з метою недопущення можливого виникнення соціальної напруги, пов’язаної з роботою громадського транспорту на центральних маршрутах міста, терміново укласти до проведення відповідного конкурсу договір на перевезення пасажирів за міським автобусним маршрутом № 1-ц (Центральний), забезпечивши функціонування за ним не менше 11 автобусів класу І та ІІ (екологічної норми не нижче ЄВРО-ІІІ) та забезпечити підготовку та оголошення конкурсу на перевезення пасажирів за автобусним маршрутом № 1-ц (Центральний) у місячний термін.
Одночасно міський голова Олександр Саінсус поставив перед профільним управлінням вимогу здійснювати і вподальшому щоденний моніторинг пасажирських перевезень і вже на наступному засіданні виконкому доповісти про ефективність внесених змін до маршрутної мережі.
Відповідно до прийнятого рішення, також продовжено за зверненнями кіровоградців маршрути №4 та №44 до вулиці Генерала Жадова.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool