Кіровоград: не можна перетворювати місто на хаос, - Андрій Райкович

Лютий 01, 2016 | Новини | Переглядів: 1574 | Коментарі: 0

Міська влада Кіровограда продовжує боротись з наслідками снігової стихії. Аналіз роботи комунальних служб і суб’єктів господарювання на території обласного центру зробив міський голова Андрій Райкович під час щопонеділкової апаратної наради сьогодні, 01 лютого

Очільник міста подякував усім депутатам місцевих рад, які не залишились байдужими і відгукнулись на прохання допомогти з розчищенням снігу. А от власників деяких великих торгівельних центрів закликав бути активнішими.

- По центру гори снігу, - звернув увагу міський голова. - Його забагато біля великих магазинів. Треба включатись в цю роботу і прибрати свої території. А спецінспекція повинна контролювати чи розчищується сніг, і, у разі необхідності, складати протоколи на порушення правил благоустрою.

Якісному розчищенню снігу і його вивезенню до місць складування, як і раніше, дуже заважає транспорт, припаркований на узбіччях, особливо у нічний час. Своїм заступникам, а також керівникам Ленінського та Кіровського районів міський голова дав завдання провести наради з представниками поліції, аби ті адекватно відреагували на ситуацію.

- Не можна перетворювати місто на хаос, - наголосив Андрій Райкович. - Завдання поліції полягає у розвантаженні центра від парковок. Ми вважаємо поліцію нашими партнерами у питання наведення ладу на вулицях Кіровограда. Якщо потрібно, необхідно встановити необхідні дорожні знаки, переглянути місця парковок. Я вже не вперше акцентую на цьому увагу. Якщо моє доручення буде проігнороване і цього разу, - я маю важелі впливу.

Міський голова також закликав бути готовими до відлиги. Андрій Райкович доручив відповідним службам переглянути розроблені на період танення снігів плани діяльності, перевірити усі гідротехнічні споруди. Панікувати не треба, але план дій повинен бути відшліфований до дрібниць, аби місто “не попливло”, підкреслив Андрій Райкович.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool