Кіровоград: найбільш резонансні злочини та події на 19 грудня

Грудень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 355 заяв і повідомлень громадян, з них 48 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Голованівського райвідділу міліції звернулася 28-річна жителька одного з сіл району. Жінка повідомила, що 22-річний односельчанин, який їхав разом з нею автобусом з районного центру до столиці, викрав з кишені її верхнього одягу гроші у сумі 170 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Новгородківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмами голови за допомогою звернулася 43-річна жителька одного з населених пунктів району. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілій наніс під час сварки її 26-річний родич.

Працівники відділу Державтоінспекції Петрівського райвідділу міліції у ході проведення операції «Ялинка» на території районного центру зупинили вантажний автомобіль з напівпричепом під керуванням 31-річного жителя одного з сіл. Попередньо встановлено, що чоловік перевозив кілька сотень ялинок без відповідних документів. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool