Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 22 серпня

Серпень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 363 заяв і повідомлень громадян, з них 80 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Світловодьского міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 32 – річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що 21 – річний місцевий житель одного з сіл ввечері в одному з барів викрав мобільний телефон потерпілого, який він залишив на столику без нагляду. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
Працівники Кіровоградського міського відділу міліції під час відпрацювання у 27-річного кіровоградця 5 грамів коноплі. Таку ж кількість наркотичної речовини вилучили і у 29-річного місцевого жителя. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool