Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 12 лютого

Лютий 12, 2014 | Новини | Переглядів: 916 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 316 заяв і повідомлення громадян, з них 51 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні з травмами голови за допомогою звернулася 32-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілій під час сварки наніс 34-річний родич. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції у ході огляду за згодою господаря домоволодіння 56-річного жителя одного з сіл району виявили та вилучили у будинку поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною, схожою на рослини коноплі, вагою близько 100 грамів. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Працівники Новоархангельського райвідділу міліції у домоволодінні 33-річного жителя одного з населених пунктів району виявили 5 набоїв калібру 5,6 мм, які, за словами чоловіка, він знайшов у минулому році в одному з нежилих будинків. Боєприпаси вилучено та направлено на дослідження. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool