Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 11 червня

Червень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 392 заяви і повідомлення громадян, з них 75 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Ульяновського райвідділу міліції із заявою про пограбування звернувся 29-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що двоє невідомих осіб, рухаючись на мопеді, зірвали з його велосипеда пакет з коштами у сумі 300 гривень. У результаті проведення слідчих дій правоохоронці зупинили на одній із вулиць вказаний транспортний засіб з двома місцевими жителями, 16 та 15 років, що підозрюються у вчинені кримінального правопорушення. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Як з’ясувалося, молодший із зловмисників лише у травні отримав умовний термін покарання за нанесення тілесних ушкоджень.

До Вільшанського райвідділу міліції звернувся 55-річний житель одного з сіл та повідомив про крадіжку. Попередньо встановлено, що 38-річний односельчанин чоловіка викрав коня та гужовий віз, що належать потерпілому. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

У ході проведення операцій «Мак-2014» та «Візит» правоохоронці Кіровоградщини виявили кілька насаджень нарковмісних рослин за місцем проживання мешканців області. Так, на території домоволодіння 36-річного жителя міста Знам’янки працівники міліції виявили 16 кущів коноплі, а раніше судимого жителя міста Світловодська – 24. Крім того, на городі жительки одного з сіл Петрівського району правоохоронці виявили близько 190 рослин маку та понад 180 рослин коноплі, а на присадибній ділянці 54-річного жителя селища Новгородки – 69 кущів коноплі. Як пояснив чоловік, зілля вирощував з метою приготування настоянки для лікування шлунку. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1, 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool