Кіровоград: найактивніші учасники місячника по благоустрою

Травень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

Найбільш активними учасниками місячника благоустрою території Кіровограда серед КРЕПів і ЖЕКів виявились працівники КРЕПу № 6.

Комунальників саме цього КРЕПу відзначив начальник Головного управління житлово – комунального господарства Олександр Хачатурян. За його інформацією спеціалісти КРЕПу №6 якісно виконали прибирання та фарбування дитячих майданчиків, вапняне фарбування дерев та бордюрів на дворових територіях житлових будинків, частково перекопали газони, обкопали дерева, розчистили кущі, обрізали сухе гілля, прибрали сміття на озері «Копань», ліквідували сміттєзвалище вздовж набережної по вул. Київській та допомогли в благоустрої території біля Покровської церкви. Не набагато відсталиу благородній справі весняного прибирання рідного міста і працівники КРЕПу № 11, які також навели порядок на всіх дитячих та спортивних майданчиках, ліквідували сміттєзвалища на своїй території і додатково викосили траву біля рощі Десантників та прибрали від сміття і гілля вулицю Братиславську. Активно працювали також працівники ЖЕКу № 10, наголосив Олександр Хачатурян. Вони якісно виконали роботи з прибирання прилеглих територій вулиць, зокрема ліквідували сміттєзвалище та навели лад по просп. Університетському, 21. Олександр Хачатурян також відзначив спеціалістів ЖЕКу № 12, які виконали прибирання дворової та газонної частини прибудинкової території підприємства, дитячих та спортивних майданчиків, вапняне фарбування дерев та бордюрів на дворових територіях житлових будинків, вивезли гілля і негабаритні відходи з вулиць і внутрішньобудинкових територій, а також з контейнерних майданчиків та прибрали тротуарну частину приватного сектора. В активі підприємства також ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ на перехресті вул. Колодязньої та вул. Кропивницького, по вул. Полтавській, 28, біля залізничної колії та біля житлових будинків по вул. Кропивницького, 12, корп. 1 та по вул. Кропивницького, 14.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool