Кіровоград: нагороди кращим легкоатлетам області

Грудень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1023 | Коментарі: 0

В урочистій церемонії відзначення провідних спортсменів, тренерів та спортивних організацій за підсумками роботи у 2013 році взяли участь голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук та Державний тренер України Михайло Медведь.

Микола Ковальчук у вітальному слові подякував спортсменам і їхнім наставникам за вагомий внесок у розвиток спорту та фізичної культури на Кіровоградщині та висловив сподівання, що наших спортсменів чекають і Олімпійські нагороди.
За особливі здобутки і вагомий внесок у розвиток легкої атлетики в регіоні голова облради нагородив почесними грамотами, грамотами та подяками облради кращих легкоатлетів, тренерів і суддів.
Державний тренер України Михайло Медведь, нагороджуючи кращих легкоатлетів, зазначив, що в області ще потрібно чимало зробити для того, аби спорт розвивався, росла нова чемпіонська зміна, зберігалися кращі фізкультурні традиції. Він також наголосив, що легкоатлетичне ядро стадіону «Зірка», будівництво якого він проінспектував напередодні, рухається швидкими темпами, і, безумовно, тільки примножить здобутки наших спортсменів.
Президент ФЛАКО Геннадій Заболотний, вітаючи спортсменів із заслуженими нагородами, відзначив, що спортивна спільнота Кіровоградщини - це колектив ентузіастів та однодумців, і висловив упевненість, що на виконання Меморандуму про розвиток фізичної культури і спорту між облдержадміністрацією і ФЛАКО, спільними зусиллями влади і громади області ми збережемо спортивну славу регіону.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool