Кіровоград: надзвичайні події з 28 по 29 квітня

Квітень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
м. Мала Виска: виникла пожежа 6 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – необережне поводження господаря з вогнем при спалюванні сміття. Врятовано господарчу споруду та гараж.
Кіровоградський р-н, Високобайрацька с/р: виникла пожежа 200 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Олександрія, Кременчуцьке шосе: виникла пожежа 200 м2 сміття на відкритій території. Причина – самозаймання речовин та матеріалів.
Новоукраїнський р-н, с. Звірове: виникла пожежа 0,5 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
м. Олександрія: виникла пожежа 0,3 м2 балконної рами на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Гайворонський р-н, с. Хащувате: виникла пожежа 4,5 м2 покрівлі літньої кухні та 12 м2 господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється. Врятовано житловий будинок та літню кухню.
м. Кіровоград: виявлено вибухонебезпечні предмети часів ВВв, а саме: 76 мм артснаряд – 2 од. Знешкодження виявлених боєприпасів групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області заплановано на 29 квітня.

Водопостачання – у зв’язку із проведенням на водозаборі Інгульської шахти ДП «СхідГЗК» планово попереджувальних робіт, в період з 03.05.15 р. по 09.05.15 р. водопостачання р-ну Завадівка м. Кіровограда буде виконуватись за графіком, а саме: відключення води – з 08.00 до 17.00, подача води – з 17.00 до 08.00.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool