Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 5 по 10 грудня

Грудень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1147 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
5 грудня у с. Михайлівка Олександрійського району виникла пожежа постільних речей в приватному житловому будинку, який належить 86-річному пенсіонеру. На місці пожежі виявлено загиблого 58-річного сина господаря. Причини смерті та пожежі встановлюються. Врятовано житловий будинок.
У Кіровограді по вул.Жовтневої Революції виникла пожежа 2 м2 вхідних дверей квартири в дев’ятиповерховому житловому будинку. Причина – підпал.
У с. Залізничне Вільшанського району виникла пожежа постільних речей в літній кухні на території приватного домоволодіння, що належить 18-річній місцевій жительці. Причина – коротке замикання електропроводки. Внаслідок пожежі травмовано 85-річну прабабусю господарки, яку з отруєнням чадним газом у тяжкому стані госпіталізовано до терапевтичного відділення Вільшанської ЦРЛ. Врятовано житловий будинок.
У м. Бобринець виникла пожежа 10 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – коротке замикання електропроводки.
У Кіровограді по вул. Жадова рятувальниками надано допомогу працівникам служби «103» по відкриванню дверей квартири. А по вул. Волкова таку ж допомогу надано господарці квартири.
6 грудня у Кіровограді по вул.Комарова рятувальниками надано допомогу по вилученню собаки з каналізаційного люку.
У Світловодську рятувальниками надано допомогу пенсіонерці по відкриванню дверей квартири.
7 грудня у Кіровограді за адресами по вул. Маяковського та Желябова виникла пожежа 10 м2 покрівлі надвірної споруди та 2 м2 покрівлі прибудови житлового будинку на території двох приватних домоволодінь. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді рятувальниками надано допомогу співробітникам міліції по відкриванню дверей квартири.
У Новоукраїнському районі на 57 км автошляху Кіровоград-Платонове надано допомогу по вилученню автомобіля «ВАЗ 21099» з кювету.
У Гайвороні рятувальниками надано допомогу пенсіонеру по відкриванню дверей квартири.
8 грудня в Олександрії виникла пожежа 21 м2 покрівлі дачного будинку. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул. 40 р. Перемоги виникла пожежа 40 м2 домашніх речей в житловому будинку. Причина – коротке замикання електромережі будинку.
У смт Вільшанка виникла пожежа 1 м2 перекриття господарчої споруди. Врятовано господарчу споруду. У м. Знам’янка виникла пожежа 9 м2 покрівлі літньої кухні. Врятовано будівлю літньої кухні. Причина – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення.
У Кіровоградському районі на території Клинцівської сільської ради у дачному кооперативі «Південний» виникла пожежа 2 м2 домашніх речей в дачному будинку. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
9 грудня в Олександрії виникла пожежа килиму в літній кухні на території приватного домоволодіння, що належить 59-річному пенсіонеру, якого виявлено загиблим на місці пожежі. Причина смерті встановлюється. Причина – необережне поводження господаря з вогнем при курінні.
В Олександрії рятувальниками надано допомогу водієві по буксируванню автомобіля «DAF» з ускладненої ділянки дороги. Поблизу с.Куцівка Новгородківського району надано допомогу водієві по вилученню автомобіля «DAF» з кювету.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool