Кіровоград: міська рада працюватиме за власним регламентом

Березень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

Сьогодні, 29 березня, Кіровоградська міська рада затвердила Регламент діяльністі Кіровоградської міської ради сьомого скликання. Над власним Регламентом упродовж чотирьох місяців працювала уповноважена депутатська робоча група.

Прдставляв проект рішення щодо затвердження Регламенту голова робочої групи Володимир Смірнов. Він відзначив, що документ розроблявся спільно з громадськими організаціями міста. У свою чергу депутати фракції БПП та “Батьківщина” вказали на невідповідності запропонованого Регламенту чинному законодавству, зокрема Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”.

З ініціативи депутатів Регламент обговорювався і голосувався постатейно за запропоновані зміни. Остаточний варіант тексту Регламенту був затверджений 27 голосами.

Наостанок робочого дня сесії склав свої повноваження депутат Кіровоградської міської ради, член фракції Блок Петра Порошенка Федір Згривець. Колеги по депутатському цеху задовольнили його заяву про складання повноважень у зв’язку з переїздом на нове місце проживання. Одночасно, Федора Згривця було виключено з усіх депутатських комісій міської ради, у роботі яких він брав участь.

Відповідно до чинного законодавства наступнимком Федора Згривця стане черговий у списку БПП “Солідарність” Андрій Кролевець, генеральний директор ТОВ “Екселент М”.

На цьому у третьому засіданні другої сесії міської ради оголошена перерва до 16.00 середи, 30 березня.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool