Кіровоград: майже 259 млн. грн. ПДВ сплатили до бюджету підприємства міста

Листопад 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

«Кіровоградською ОДПІ щомісячно докладаються максимальні зусилля по забезпеченню надходжень до державного бюджету.

Головним джерелом доходної частини держбюджету передусім є податок на додану вартість, якого у січні-жовтні поточного року мобілізовано 258,5 млн. грн. Порівняно з січнем-жовтнем минулого року сплата податку зросла майже на 4,3 млн.грн., або 101,7 відсотка», зазначив перший заступник начальника Кіровоградської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Лахман Микола Маркович.
Кіровоградська ОДПІ звертає увагу, що особа зобов’язана зареєструватися платником ПДВ у разі перевищення протягом останніх 12 місяців, встановлених Податковим кодексом обсягів оподатковуваних операцій. Нині така межа становить 300 тис.грн. Проте, слід зазначити, що чинним законодавством не передбачено будь-яких обмежень щодо реєстрації платників за власним бажанням. Тобто, на сьогоднішній день суб‘єкти господарювання – юридичні та фізичні особи не залежно від виду діяльності та розміру отриманого доходу можуть за власним бажанням зареєструватися платниками ПДВ. Для цього їм потрібно подати заяву до органів Міндоходів.

Прес служба Кіровоградської ОДПІ


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool