Кіровоград: колектив бібліотеки підготував та провів ярмарок професій

Лютий 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

Вибір професії - усвідомлене визначення людиною сфери діяльності, яку вона прагне опанувати і довгий час нею займатися. Це один з найважливіших етапів на життєвому шляху людини.Свідомо обрана професія допомагає людині реалізувати свої фізичні, розумові та душевні сили.

З метою допомогти старшим підліткам правильно та свідомо обрати професію, спираючись на власні здібності, інтереси, цінності та можливості, колектив бібліотеки-філії №8 підготував та провів ярмарок професій "Будуємо успішну кар'єру" для учнів 10-11 класів загальноосвітньої школи №7 імені О.С.Пушкіна.
На захід було запрошено спеціаліста відділу організації профорієнтації Кіровоградського міського центру зайнятості -Тетяну Ребець. Вона ознайомила молодь з професіями, які мають попит на ринку праці,та зорієнтувала у виборі професії за знаком зодіаку, провела тестування.
Присутні залюбки давали відповіді на запитання веселої вікторини "Відгадай професію" активно приймали участь у іграх та конкурсах , які підготували бібліотекарі.
Слайдова презентація ознайомила молодь з онлайн-професіями, та професіями, що з'явилися зовсім недавно.

Валентина Кизілова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool