Кіровоград: кадрові зміни у міській раді

Березень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1030 | Коментарі: 0

  6 березня відбулося перше засідання XXIV сесії Кіровоградської міської ради

Секретар міської ради Ігор Волков вніс на розгляд сесії проект рішення, яким передбачалася оптимізація діяльності постійних депутатських комісій за рахунок зменшення їх кількості до дев’яти шляхом об’днання двох профільних комісій в одну. На думку секретаря міськради, питання, що розглядаються на засіданнях комісії з питань торгівлі, побутового обслуговування, громадського харчування, захисту прав споживачів та цін і комісії з питань регуляторної політики, підприємництва, інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності мають багато спільного. Подібне об’єднання, підкреслив Ігор Волков, дозволило б якісніше і ефективніше приймати управлінські рішення. Проте для підтримки запропонованої новації не вистачило одного голосу.

Цього ж дня депутатський корпус прийняв і ряд кадрових рішень. Головою постійної комісії Кіровоградської міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин обрано Олександра Мосіна, депутата фракції Партії регіонів. Результативним було і голосування за звільнення двох заступників міського голови Миколи Вєщева, у зв’язку зі станом здоров’я, та Сергія Дьячука за угодою сторін. Їх повноваження припинені із сьогоднішнього числа.

Міська рада також заслухала і взяла до відома інформацію прпокурора міста Кіровограда Д. Титора про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати роботи органів прокуратури міста за 2012 рік та інформацію юридичного відділу міської ради про стан виконання комплексної програми профілактики злочинності в м. Кіровограді на 2011 – 2015 роки за друге півріччя 2012 року.
Крім того, депутати затвердили звіт про виконання міського бюджету за 2012 рік та внесли поточні зміни в міський бюджет на рік поточний.

Депутатський корпус своїм рішенням звільнив на 50% від оплати за користування житлово – комунальними послугами інвалідів І і ІІ груп по зору та членів сімей військовослужбовців, які загинули при виконанні службових обов’язків в Республіці Афганістан.

Низка проектів рішень, серед яких затвердження Положення про порядок встановлення режиму роботи підприємств торгівлі, ресторанного господарства та надання послуг на території міста Кіровограда, затвердження переліку житлово – комунальних послуг у житловому фонді м. Кіровограда, право на здійснення яких виборюється на конкурсних засадах, розширення мережі природно – заповідного фонду міста за рахунок парку ім. Пушкіна будуть розглянуті під час другого засідання сесії.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool