Кіровоград готується до зими

Червень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 842 | Коментарі: 0

ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА"готується до зими – план ремонтних робіт виконано загалом на 48 %.

У рамках підготовки теплового господарства до нового опалювального сезону підприємством ще у квітні поточного року проведено гідравлічне опресування 119,6 км теплових мереж підвищеним тиском, виявлено 64 пошкодження, усунуто 31 пошкодження з заміною 0,51 км теплових мереж.

На початок липня виконано поточний ремонт 9 котелень, (45% від запланованих обсягів), 13 центральних теплових пунктів ( 50 % від запланованих обсягів) та 55 км. теплових мереж (46 % від запланованих обсягів).

Також підприємством виконано капітальний ремонт 0,51 км теплових мереж (47 % від плану робіт), замінено 93 одиниці запірної арматури( 62 % від плану робіт), замінено 15 люків теплових камер теплових мереж, на 80 % виконано режимну наладку котлів, проводяться роботи по улаштуванню асфальтно-дорожнього покриття після проведення ремонту теплових мереж.

По електрогосподарству відремонтовано 49 силових конденсаторів (46 %), 249 електродвигунів (45 %), 26 заземлюючих пристроїв (30 %), відремонтовано та повірено 1321 одиниць контрольно- вимірювальних приладів та автоматики (63 % від плану робіт).

Одночасно з цим, представниками енергоінспекції та теплових районів проводиться перевірка готовності до роботи в опалювальний період теплових господарств споживачів, здійснюється нагляд за проведенням робіт з гідравлічних випробувань та промивань трубопроводів. На сьогоднішній день гідроопресування опалювальних систем після виконання ремонтних робіт зі складанням відповідних актів проведено в 11 установах.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool